Actualment esteu veient La PAHC i la Moreneta ens necessiten!

La PAHC i la Moreneta ens necessiten!

Estimades companyes, veïnes i veïns,

Com ja sabeu, vivim moments on la situació actual en relació a l’habitatge és crítica: han estat mesos molt durs (crisi sanitària, econòmica i social) on hi hem hagut de sumar la derogació de la llei d’habitatge al TC i, tot i la moratòria, xifres aterridores de desnonaments a Catalunya (10.961 el primer trimestre de 2021).

La Plataforma d’Afectades per l’Habitatge i el Capitalisme del Baix Montseny (PAHC) treballem per garantir el dret a un habitatge digne de tota la població. Pensem que la millor forma de trobar solucions reals a la situació de vulnerabilitat que molta gent vivim és teixint xarxes entre veïnes i construint vincles de suport mutu que ens ajudin a garantir una vida digna per tothom, amb estima i respecte.

Per tot això el passat 29 de maig vam fer pública la recuperació d’un bloc de pisos de la SAREB. En els pisos hi viuen famílies de la PAHC que ho necessiten i els baixos es convertiran en un espai obert a les iniciatives populars del poble. De moment ja arrenquem amb una Escoleta Popular el curs vinent!

El bloc va ser abandonat durant 13 anys amb tot el que això ha suposat a nivell de degradació i feina per fer. Durant aquestes setmanes persones i col·lectius del poble i de la comarca s’han bolcat en el suport: ajudant en la rehabilitació, aportant materials necessaris, aigua i menjar, acostant-se o preguntant. Han estat més de tres setmanes plenes de moments intensos i bonics, on la solidaritat de veïnes s’ha fet més evident que mai.

Degut al mal estat del bloc, la despesa feta durant aquestes setmanes i la que encara hem de fer ha superat la previsió i les aportacions que han fet les famílies que hi aniran a viure. És per això que us proposem que, les persones que pugueu, feu una aportació econòmica a la Plataforma. Els diners que obtinguem amb aquesta recollida serviran per seguir amb l’adequació del bloc (instal·lació elèctrica i d’aigua i obres generals).

Podeu fer la donació de les següents maneres:

– Fent un ingrés al número de compte ES71 2100 3019 1521 0424 8743 amb el concepte aportacioPAHC

– En metàl·lic, a qualsevol assemblea de la PAHC: 1r, 2n i 4t divendres de mes a les 18:30h a les places!

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració, juntes som més fortes!

PAHC Baix Montseny

Deixa un comentari