Actualment esteu veient Solidaritat amb les treballadores de Manipulados Madrueño

Solidaritat amb les treballadores de Manipulados Madrueño

No hem de venir a la PAHC perquè uns altres ens solucionin els problemes, hem de venir a aprendre i agafar per nosaltres mateixos les regnes de les nostres vides i sabem que la millor escola és aquí.

Quan és una mateixa qui resol els seus propis problemes, exercitem la nostra dignitat, participem activament en les assemblees, coneixem els recursos que tenim al nostre abast, aprenem com podem secundar i ser secundades pels nostres iguals, aprenem a dir NO! A qui nega els nostres drets, aprendrem a comunicar-nos amb els que tenen els nostres mateixos problemes. Per això, quan et sentis perduda i derrotada, cal estrènyer més fort encara la mà de la companya que tens al costat. Això és la PAHC! Això és el que ens fa forts i ens empodera.

Si només t’apropes quan la merda ja t’arriba al coll, difícilment obtindràs solució per als teus problemes.

Hem d’estar organitzats, les espècies que més possibilitats tenen de sobreviure són aquelles que saben trobar en la solidaritat la millor arma per a assegurar el seu esdevenir.

No sols se’ns nega el dret a un habitatge digne, també se’ns nega el dret a ser persones “legals”, a una educació i a una sanitat digna, a treballs dignes i a no ser tractats com d’un sol ús. Per això volem recordar que unes companyes estan lluitant per un salari que el patró els nega des de ja fa tres mesos. La nostra solidaritat amb les treballadores de “MANIPULATS *MADUEÑO”! La seva lluita també és la PAHC!

¡SI SE PUEDE!

Deixa un comentari