La PAHC Baix Montseny allibera un nou bloc d’habitatges

[ — Comunicado en castellano — ]

La Moreneta és el segon bloc que la PAHC Baix Montseny ha recuperat de les urpes de l’especulació. Aquest nou bloc també és propietat de la SAREB, el “banc dolent”. Es troba al centre de Sant Celoni, al carrer Montserrat número 20, i porta buit almenys des de 2008. Fa dies que l’estem omplint de vida!

A la PAHC no paren d’arribar casos de famílies i persones en situacions de vulnerabilitat i desemparament per part de l’administració. Al “Bloc Caliu” hi vam reallotjar 22 persones (11 adultes, 11 menors). A “La Moreneta” hi reallotgem 8 famílies (12 persones adultes, 4 menors) als pisos rehabilitats fins ara.

A la PAHC treballem i seguirem lluitant per aconseguir lloguers socials per a les famílies reallotjades als dos blocs. 

Hem de seguir organitzant-nos i mobilitzant-nos per recuperar la funció social de l’habitatge i plantar cara als bancs, fons voltor i grans tenidors! Només en els últims quatre anys el moviment popular per l’habitatge ha reallotjat més de 80 persones al Baix Montseny. Sí que es pot!

Veniu a donar suport a “La Moreneta”! Veniu a les activitats que hem preparat aquests dies!

Seguiu-nos a les xarxes socials!
Telegram, Instagram, Facebook: @pahcbaixmontseny
Twitter: @PAHCBM

Web: pahc.baixmontseny.org

PAHC Baix Montseny
29 de maig de 2021

«La Sareb és la part central d’un entramat jurídic creat per distreure l’atenció del ciutadà sobre la privatització encoberta de desenes de milers de solars i d’habitatges. A la Sareb se l’ha anomenat el “banc dolent” per tal de confondre la societat. (…) Encara que hagi passat desapercebut, el fonament de la Sareb és quelcom tan senzill com “agafa els diners i escapa abans que s’adonin”.»
(“Sareb: anatomía de un desfalco”, Manuel Gabarre, 2019)


FOTOS fetes per Anna Lofi

Deixa un comentari