Actualment esteu veient La PAHC Baix Montseny a judici

La PAHC Baix Montseny a judici

LLARGA VIDA A LA SOLIDARITAT VEÏNAL!

Membres de la PAHC Baix Montseny i altres persones solidàries estem citades a dos judicis aquesta primavera: l’1 d’abril i el 13 de maig, als Jutjats de Granollers.

Se’ns acusa per les dues accions de protesta que vam dur a terme a l’oficina del BBVA de Sant Celoni, el gener i l’octubre de 2019, on vam mantenir-nos dins l’oficina per a fer pressió a l’entitat bancària i així aconseguir negociar les demandes que portàvem.

Les accions les vam fer per demanar l’aturada d’un total de 25 amenaces de desnonament a famílies vulnerables de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Llinars del Vallès i Riells i Viabrea i per exigir al banc que complís amb la seva obligació com a gran tenidor d’oferir lloguers socials.

Les grans corporacions bancàries t’ignoren fins que les molestes, només aleshores poden veure’s obligades a comunicar-se i negociar.

Aquestes acusacions s’emmarquen en un context de repressió creixent, cap als moviments socials i de protesta, incloent-hi el moviment per l’habitatge. Per això també estenem xarxes de solidaritat amb totes les persones i col·lectius que estan passant per processos similars.

Les persones que vam participar en les accions estem orgulloses d’haver-ho fet perquè creiem fermament en la solidaritat veïnal i en plantar cara a aquest sistema profundament injust i a les minories que se’n beneficien sense escrúpols.

BBVA, retira l’acusació!
No ens fareu callar, només ens doneu més força i motius per seguir lluitant!
SÍ QUE ES POT!
#BBVAprourepressió

PAHC Baix Montseny
10 de març de 2021

Deixa un comentari