La PAH davant la sentència del judici del Procés

La PAH sempre defensarem els drets civils i les nostres llibertats

Comunicat publicat a la web de PAHs estatals, 14/10/2019
afectadosporlahipoteca.com/2019/10/14/la-pah-siempre-defenderemos-los-derechos-civiles-y-nuestras-libertades

Avui hem sabut totes d’una sentència que condemna a la presó a nou catalanes per exercir el seu dret a votar. En el text que les condemna trobem que el delicte de sedició es comet ara «també quan els agents han de claudicar i desistir de complir l’ordre judicial de la qual són portadors davant la constatada actitud i oposició a la seva execució per un conglomerat de persones en clara superioritat numèrica».

Des de la PAH fa més de 10 anys que exercim la desobediència civil diàriament per frenar el drama que suposen els desnonaments en aquest Estat. És per això que veiem amb preocupació el retrocés dels nostres drets que significa la sentència als presos i preses polítiques catalanes que el Tribunal Suprem ha fet pública avui.

Pena de presó a persones per exercir els seus drets? És sedició manifestar-se per desobeir una ordre judicial? És aleshores sedició concentrar-se per aturar un desnonament?

No podem no mostrar la nostra solidaritat amb les persones a les quals l’Estat ha condemnat a 100 anys de presó.

Nosaltres seguirem al carrer aturant desnonaments i desobeint lleis injustes, i si per a la justícia això és sedició, serem sedicioses.

És l’hora d’estar al carrer i defensar els nostres drets. En un moment de retrocés com l’actual és necessari estar més organitzades que mai.

Aquest Estat és avui una mica més injust i una mica menys lliure. Si votar és sedició, si desobeir és sedició, serem sedicioses cada matinada que ens trobi en un portal impedint un desnonament, cada vegada que ocupem una sucursal bancària i cada vegada que assenyalem a les responsables. Venen per totes i no és hora de posar-se de perfil.

Perquè al carrer i amb la desobediència civil, SÍ QUE ES POT!

Deixa un comentari